Gregor Mišic

Za lepši dom že 30 let

Naša dejavnost poteka od leta 1991, ko je samostojno slikopleskarsko pot začel oče Anton. Leta 1997 sem se mu pridružil tudi sin Gregor in od takrat z ekipo prenavljamo in lepšamo domove.

Slikopleskarstvo s tradicijo

Naš delovni kolektiv zajema zelo izkušene slikopleskarje, ki opravljajo slikopleskarska, fasaderska in suhomontažna dela.  Pleskarska dela izvajamo na celotnem slovenskem področju in tudi na Hrvaškem. Dela, ki jih opravljamo so: vsa slikopleskarska in fasaderska dela, izdelava, pleskanje vseh kovinskih delov, izdelava dekorativnih tehnik, polaganje vseh vrst tapet, pleskanje talnih označb, pleskanje parkirnih prostorov, pleskanje vseh lesenih površin, opažev, ograj ...

Kakovostni materiali

Pri delu uporabljamo izključno materiale priznanih blagovnih znamk, ki smo jih med našim delom dodobra spoznali in preverili v praksi. Delo opravimo brezhibno in kakovostno ter praviloma celo prej kot v dogovorjenem terminu. To nam omogoča, da pridemo do našega pomembnega cilja - to so zadovoljne stranke ne glede na zahtevnost storitve. Lotimo se vsega, od manjših privatnih del do večjih podjetij in ustanov.