Gregor Mišic

Izdelava fasade

Izdelujemo fasade več tipov fasad. Za izdelavo uporabljamo več vrst izolativnih materialov. Fasaderstvo obsega tudi barvanje ali obnovo že obstoječe fasade. 

Izdelava fasade

Fasada je lahko izdelana tudi po vaših željah, lahko se odločite tako za klasične, kot tudi za vrsto novejših fasad z izjemno toplotno izolacijo in večjo paropropustnostjo. Fasada je pomemben del objekta. Varuje objekt pred zunanjimi vplivi, nudi izolativno funkcijo, skrbi pa tudi za vizuelni vtis objekta.

Izdelujemo fasadne sisteme, kjer so vse komponente od enega proizvajalca. Tako dobite tudi garancijo proizvajalca materiala in ustrezen certifikat. Pred izdelavo fasade objekt in okolico primerno zaščitimo, po opravljenih delih pa za seboj lično pospravimo.

Sodobni fasadni sistemi

Izvajamo tankoslojne toplotnoizolacijske fasade in dela sistemov Jubizol, Baumit ter Rofix. Sistem stiropor-EPS vsebuje izvrstno izolacijo z ugodno ceno nabave ter enostavno izvedbo, ki je primerna za starejše objekte in novogradnje.

Sistem z mineralna volno oz. lamelami/ploščami ustvari idealno klimo v objektu, ki omogoča zdravo in prijetno bivanje, hkrati pa ustvarja odlično toplotno, zvočno in protipožarno izolacijo z velikim koeficientom paropropusnosti. Tudi ta sistem je primeren za starogradnjo in novogradnjo.